Take A Break and Be Happy

Take A Break and Be Happy

Schrijf jouw bedrijf nu in en win de ultieme koffiepauze in 2019!

Beste (HR-)manager,

Uit onderzoek blijkt dat de Belg te weinig kwalitatieve pauzes neemt. Deze korte werkonderbrekingen hebben nochtans een grote impact op jouw gezondheid, geluk en productiviteit én dat van je medewerkers. In Zweden is dat al lang geen geheim meer en is het gezamenlijke pauzemomentje met de collega’s of ‘fika’ heilig. Daarom willen wij jou en jouw bedrijf stimuleren om een bewust “fika-beleid” te voeren.

Wat kan je winnen?

Iedereen Elk deelnemend bedrijf ontvangt de handleiding ‘Fika op het werk’, vol leuke tips voor koffiepauzes op kantoor.
Top 10 De tien genomineerden krijgen een bezoekje van een toffe pop-upkoffiebar, met gezonde snacks én advies van experten op vlak van pauzes én geluk op het werk.
Winnaars Twee winnende bedrijven maken een kans op één jaar lang gratis een professionele koffiemachine, de beste arabicabonen, gepersonaliseerde koffiemokken en een wekelijks fruitabonnement.

Ben je HR-manager of bedrijfsleider? Schrijf je dan nu in door onderstaand formulier in te vullen!

Ben je medewerker? Niet getreurd, stuur dan onderaan de pagina een mail naar je HR-manager en moedig zo je bedrijf aan om deel te nemen!

Inschrijven

Ieder z'n gelukjes

Vijf tips om je goede voornemens waar te maken in 2019

Lees meer

CEO’s aan het woord over pauzes

Lees meer

Isabelle Hoebrechts over het belang van pauzes

Lees meer