Wie wordt de NN Gelukspersoonlijkheid 2019?

Heb je zelf een opmerkelijk initiatief genomen dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het geluk van de Belg? Of ken jij iemand die het afgelopen jaar een verschil heeft gemaakt? Iemand die met een uniek initiatief zaken in beweging gebracht heeft voor ons maatschappelijk geluk en die het verdient om hiervoor in de bloemetjes gezet te worden? Schrijf jezelf of deze persoon dan nu in voor de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar 2019!

Wedstrijd: Stel hier jezelf in of nomineer een persoon naar keuze!

De jury van de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar 2019 wordt voorgezeten door professor Stephan Van den Broucke en psychotherapeute Sylvie Loumaye.

 

Stephan Van den Broucke is hoogleraar en vicedecaan van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de UCL. In zijn carrière heeft hij verschillende internationale projecten gecoördineerd en begeleid rond gezondheidsbevordering en ongelijkheden op het gebied van gezondheid en geletterdheid. Hij heeft ook meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan. Als politiek adviseur werkte hij samen met de Europese Commissie, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Open Science Foundation. Hij is bovendien lid van de Raad van Bestuur van de Internationale Unie voor gezondheidsbevordering en gezondheidseducatie (IUHPE).

 

Sylvie LoumayeSylvie Loumaye is een zelfstandig psychotherapeute die onderzoekt hoe je de balans kan bewaren tussen het professionele en het privéleven. Ze is gepassioneerd door liefde, zowel voor onszelf als voor onze naasten. Gedurende haar carrière focuste ze zich op het begeleiden van gezinnen en koppels, maar daarnaast hielp ze via hypnotherapie ook bij het verwerken van trauma’s (zoals agressie en intimidatie). Op die manier wil ze mensen begeleiden in hun zoektocht naar geluk.

 

Heb je nu geen tijd om je in te schrijven? Stuur dan een herinneringsmail aan jezelf.

Of denk je aan een organisatie die volgens jou deze award verdient? Stuur hen dan een mailtje om hen aan te moedigen om zich in te schrijven.

Inschrijven kan van 20 maart tot en met 16 juni 2019.
De awards worden uitgereikt op dinsdag 15 oktober 2019.

Lees hier alle informatie over de NN Geluksawards 2019.

Heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via communicatie@nn.be.

Veel geluk!