Hoe gelukkig en gezond ben jij?

Geluk hangt af van veel factoren: je sociaal leven, je gezondheid, je leefomgeving, je status en persoonlijkheid.
Doe de tests en ontdek hoe gelukkig en gezond jij bent in vergelijking met andere Belgen.

Geluk-O-Meter voor ondernemers

Hoe gelukkig voel jij je in’t algemeen? Je kan het hier zelf testen. Je ontdekt meteen ook in detail hoe het zit met je zakelijke en persoonlijke relaties, je gezondheid, je werkomgeving. En wat de invloed is van je persoonlijkheid en je status als zelfstandige. Meer nog: je kan je…

Doe de test

Nationaal Geluksonderzoek

In 2020 zetten we, samen met de UGent, onze zoektocht naar een lang en gelukkig leven verder met een gloednieuw vervolgonderzoek. In de nieuwe bevraging peilen de onderzoekers opnieuw naar het geluk van de Belg, en naar de factoren die ermee gepaard gaan. Draag je steentje bij.

Doe de test

Leeftijdsmeter

De gemiddelde werkende Belg is 6.1 jaren ouder dan zijn of haar kalenderleeftijd, zo blijkt uit het Nationaal Gezonderzoek 2018. Ben je zelf benieuwd naar de biologische leeftijd van jouw lichaam en het verschil met je kalenderleeftijd? Doe dan hier de leeftijdstest en ontdek jouw biologische leeftijd.

Doe de test

Geluk-O-Meter

Geluk hangt af van verschillende factoren: ons sociaal leven, onze gezondheid, een stabiele leefomgeving, onze status en onze persoonlijkheid. Maar wat is voor jou belangrijk? Doe mee aan deze zelftest* en ontdek hoe gelukkig jij bent en wat vandaag jouw geluk bepaalt.

* Zelftest ontwikkeld door het onafhankelijk onderzoeksbureau Indiville i.o.v. NN

Doe de test