Amber wint haar eigen weg naar geluk

9 mei 2018

Delen op

Amber (20 jaar) is de eerste winnares van onze wedstrijd ‘Win je eigen weg naar geluk’. Ze wint een traject Life Planning onder begeleiding van gelukscoach Cynthia Ghysels. In zes grondige sessies gaat de gelukscoach samen met haar op zoek naar het geluk dat zij voor zichzelf wil bereiken.

“Gelukkig zijn is mijn levensdoel. En als je zelf gelukkig bent, dan kan je ook anderen gelukkig maken. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen oprecht gelukkig zou zijn, dat mensen dan ook meer van elkaar zouden tolereren. Ik ben dus heel blij dat ik de kans krijg om de Life Planning te volgen om zo mijn geluk nog verder op te bouwen en te vergroten.”

Heb jij ook de ambitie om je leven om te gooien? Doe dan vandaag nog mee aan de wedstrijd en wie weet zet life planner Cynthia Ghysels ook jou op weg naar een gelukkiger leven.

Hoe ervaar jij geluk?

Geluk is voor mij omringd zijn door vrienden of familie. Ik voel me het meest gelukkig na een stralende zondag op de Chiro. Als we met onze leden iets leuk hebben gedaan en de leiding blij is, dan drinken we nadien gezellig nog iets in de zon. En daarna nog een barbecue thuis met de hele familie, perfect!

Wat is dat ene inzicht dat jou helpt aan de slag te gaan met je eigen geluk?

Genieten, met volle teugen. Dat doe ik door mezelf zoveel mogelijk te omringen met de dingen die ik leuk vind en die me gelukkig maken. Maar daar kan ik best wel wat tips voor gebruiken. Soms zie je zelf niet goed wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, ook al ligt het bij wijze van spreken vlak voor je neus.