Cath Luyten is al 3j ouder dan haar echte leeftijd

4 juni 2018

Delen op

Na een looptocht langs het water voelt Cath zich als herboren. Haar loopschoenen en rollerblades liggen altijd klaar in de koffer van haar auto. En toch vindt ze het in de realiteit niet altijd even gemakkelijk om gezond te leven. Haar onregelmatig leven zorgt ervoor dat ze niet elke dag de tijd vindt om vers te koken of te sporten.

Volgens de leeftijdsmeter is Cath Luyten vandaag al 44 jaar, dat is drie jaar ouder dan haar werkelijke leeftijd.

“Ik vind mijn resultaat confronterend, maar tegelijk ook heel motiverend. Na de leeftijdstest ben ik meteen beginnen nadenken hoe ik mijn biologische leeftijd naar beneden kan krijgen. Doordat ik heel vaak van hot naar her ren en ongestructureerd leef, gebeurt het vaak dat ik ’s middags snel een broodje eet en ’s avonds iets ga afhalen. Dat is zeker niet altijd even gezond. Gelukkig zet mijn man elke dag verse fruitsla voor mijn neus, zodat ik toch iets gezond eet.”

Bereken zelf hoe oud je lichaam is!

Ben je zelf benieuwd naar de biologische leeftijd van je lichaam en het verschil met je kalenderleeftijd?

Doe de test!

Jouw biologische leeftijd zegt alles over hoe gezond je vandaag bent. Als je biologische leeftijd in balans is met of lager is dan je kalenderleeftijd, ben je gezond bezig. Heb je een biologische leeftijd die een stuk hoger ligt dan je kalenderleeftijd? Dan helpen we je graag op weg naar een gezondere levensstijl.