Els wint haar eigen weg naar geluk

7 juni 2018

Delen op

Els Vijverman uit Haaltert is de tweede winnares van de wedstrijd ‘Win je eigen weg naar geluk’. Ze wint een traject life planning onder begeleiding van gelukscoach Cynthia Ghysels. In zes grondige sessies gaat de gelukscoach samen met haar op zoek naar het geluk dat zij voor zichzelf wil bereiken.

“Ik ben heel blij dat ik deze wedstrijd gewonnen heb! Tijdens de gelukscoaching hoop ik concrete tips te krijgen om me nog beter in mijn vel te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bepaalde ideeën nog kan omzetten naar positievere overtuigingen. Op die manier wil ik mijn geluk nog vergroten.”

Heb jij ook de ambitie om je leven om te gooien? Doe dan vandaag nog mee aan de wedstrijd en wie weet zet life planner Cynthia Ghysels ook jou op weg naar een gelukkiger leven.

Hoe ervaar jij geluk?
Gelukkig zijn is voor mij zeer belangrijk. Als je gelukkig bent, straal je dat uit naar anderen en maak je andere mensen ook gelukkig en blij. En dat geldt niet alleen voor mijn gezin en familie, maar ook voor mijn collega’s en klanten. Zo kan je op je eigen manier de wereld een beetje “blijer” maken.

Wat is dat ene inzicht dat jou helpt aan de slag te gaan met je eigen geluk?
Geluk zit voor mij in de kleine dingen. Ik kan enorm genieten van lekker eten en een goed gesprek. Ook een dankbare klant, een dikke knuffel, en de lach van mijn kinderen kunnen me ontzettend gelukkig maken.