‘En ze leefden nog lang & gelukkig?’ 

23 oktober 2019

Delen op

Net voor de start van de boekenbeurs stelt pensioenexpert NN het boek ‘En ze leefden nog lang en gelukkig?’ voor: een uniek sprookjesboek dat je doet nadenken over later.
Auteurs Bert Kruismans, Guido Eekhaut en Isabelle Wéry lieten hun creativiteit los op het vervolg van de levensloop van drie sprookjesprinsessen: Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje. Want ook sprookjesfiguren gaat het niet altijd voor de wind. Misschien duiken er in het hoogste torenkamertje wel grote renovatiekosten op. Met een rugoperatie voor de prins als gevolg en een schatkist die toch niet zo bodemloos lijkt als gedacht?

Elk sprookje eindigt naar goede gewoonte met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Voor kinderen een geruststellende gedachte, maar hoe lang kunnen we ook echt gelukkig blijven leven? Uit het Nationaal Pensioenonderzoek van NN, blijkt dat wij Belgen wel dromen van een pensioen waarbij er tijd en ruimte is om te reizen, voor uitstapjes met de familie en voor onze hobby’s. Maar amper 11% van de Belgen doet aan een degelijke financiële voorbereiding van zijn pensioen. Met dit uniek sprookjesboek wil NN een brug slaan tussen verwachtingen en realiteit. En het boek heeft een duidelijke missie: mensen op een aangename manier laten nadenken over wat een langer en gelukkig leven inhoudt.

Wil je zelf ook een uniek exemplaar ontvangen?
Het boek ‘En ze leefden nog lang & gelukkig’ is momenteel te koop in de boekhandel en via bol.com. Van 29 oktober tot en met 11 november is het ook verkrijgbaar op de stand van Uitgeverij Vrijdag op de Boekenbeurs.
Of ontvang gratis je digitaal exemplaar via de test op http://www.leef-lang-en-gelukkig.be