Gezocht: kandidaten voor een ongezien geluksonderzoek!

4 april 2022

Delen op

Misschien nam je begin dit jaar al deel aan de bevraging van het UGent-NN Nationaal Geluksonderzoek? De eerste resultaten daarvan kan je hier nalezen. Maar we willen een stapje verder gaan. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! 

8 maanden lang word jij onze vaste spoc!

Dit jaar willen we jouw geluk en een aantal andere elementen van je welzijn extra nauwgezet opvolgen door je gedurende een periode van 8 maanden te bevragen via een maandelijkse online vragenlijst. 

Welke vrijetijdsactiviteit heeft een impact op ons geluk?

Ook de impact van vrijetijdsactiviteiten op je geluk willen we onderzoeken. Neem je deel aan dit luik van het onderzoek, dan vragen we je om na het invullen van de 1ste vragenlijst zelf aan de slag te gaan met een nieuwe activiteit, maar dat is zeker geen vereiste voor je deelname. 

Ben je bereid om gedurende de periode van 8 maanden iedere maand een online vragenlijst in te vullen? Meld je dan hier aan en help ons te onderzoeken wat de Belg gelukkig(er) maakt.  Je kan je inschrijven voor dit onderzoek via de volgende link: https://happiness22.be/.

Ga je binnenkort op pensioen? Ben je net gepensioneerd? Of ken je iemand in die situatie? 

Is het antwoord “ja” op een van deze vragen? Neem dan zeker ook deel aan ons onderzoek of informeer jouw vrienden, familie of kennissen hierover!  Want we zijn benieuwd hoe het geluk evolueert rond de pensioenleeftijd en welke zaken hier een impact kunnen op hebben.

De link om deel te nemen is de volgende: https://happiness22.be/.

Meer weten?

Lees hier de laatste bevindingen uit het UGent-NN Nationaal Geluksonderzoek.