Hadisa: ondernemer en muziekliefhebber

16 juli 2018

Delen op

NN plaatst het geluk van de Belgen in de schijnwerpers.

In een nieuwe campagne focust NN op het leven van echte mensen en hun visie op geluk. Tv-spots maken duidelijk hoe elk van hen op zijn of haar eigen manier een gelukkig leven leidt. Zo ondersteunt deze campagne de missie van NN: de meest persoonlijke verzekeraar van België worden. De nieuwe slogan van NN maakt die ambitie meteen duidelijk: voor alles wat jou uniek maakt.

Hadisa Suleyman (29) herbeleeft haar intense geluksmomenten dankzij de kracht van muziek

Een leven zonder muziek zou voor mij geen leven zijn. Of ik nu thuis aan ’t kuisen ben, of in de wagen zit… Waar ik ook ben, ik zet overal en altijd muziek op. En liefst nog liedjes waar ik een vrolijk gevoel van krijg – zoals afrobeats, hiphop of dancehall muziek. Die beats geven me een adrenalinestoot en daardoor ontzettend veel energie om dingen gedaan te krijgen. Zo helpt muziek me om de beste versie van mezelf te zijn.

Diepe, intense geluksmomenten zijn uiteraard nog iets anders. De geboorte van mijn eerste kindje was zo’n groot moment. Ik herinner me nog haarfijn het moment meteen na mijn bevalling, toen ‘Another Love’ van Tom Odell speelde. Als ik vandaag dat liedje hoor, dan herbeleef ik nog steeds die unieke belevenis. Een ander intens moment was de officiële opening van mijn eigen zaak. Alle mensen die ik graag zie, waren daar. En toen begonnen een aantal van de gasten, die geregeld meespelen in musicals, spontaan feel good songs te coveren. Ik dacht toen ‘This is it!’ Het is ontzettend mooi dat muziek de kracht heeft om die gevoelens op te roepen.

Echt gelukkig zijn, betekent voor mij vooral vrij zijn en elke dag mijn eigen beslissingen kunnen nemen. Twee jaar geleden ben ik een nieuw leven begonnen, als ondernemer. Ik heb toen mijn eigen vastgoedkantoor opgericht. Dat was al jaren mijn droom en ik heb hier lang naartoe gewerkt. Het is belangrijk om alle risico’s in kaart te brengen en je goed voor te bereiden, maar op een dag moet je stoppen met nadenken en gewoon springen en gaan voor wat je wil doen in je leven! Vandaag kan ik volledig mijn eigen ding doen en dat maakt me oprecht gelukkig.

Werken aan mijn geluk, doe ik vooral door te focussen op mezelf en niet te veel met anderen te vergelijken. Ik sta sterk in mijn schoenen en ik ga mijn eigen dromen achterna, wat anderen ook zeggen. En ik vind het belangrijk om mezelf te omringen met mensen die positief in het leven staan. Want de kracht van een positieve kijk op het leven is echt niet te onderschatten!

Er bestaan duizend en een visies op geluk. Wat maakt jou gelukkig?
Ontdek hoe gelukkig jij bent en wat vandaag jouw geluk bepaalt met de Geluk-O-Meter test.

Doe de test!