Leslie wint haar eigen weg naar geluk

24 juli 2018

Delen op

Leslie Royakkers uit Kapellen is de derde winnares van de wedstrijd ‘Win je eigen weg naar geluk’. Ze wint een traject life planning onder begeleiding van gelukscoach Cynthia Ghysels. In zes grondige sessies gaat de gelukscoach samen met haar op zoek naar het geluk dat zij voor zichzelf wil bereiken.

“Ik was ontzettend verrast toen ik vernam dat ik deze wedstrijd had gewonnen! Ik ken Cynthia al via een teamcoaching op het werk en had veel bewondering voor haar aanpak. Ik ben erg blij en benieuwd om nu ook individueel met haar aan de slag te kunnen gaan. Tijdens de persoonlijke sessies hoop ik een aantal handvaten aangereikt te krijgen om mezelf nog beter te leren kennen en zo mijn persoonlijke groei te kunnen stimuleren. Bovendien wil ik graag ontdekken hoe ik mijn hooggevoeligheid gerichter kan inzetten om nog gelukkiger door het leven te kunnen gaan.”

Heb jij ook de ambitie om je leven om te gooien? Doe dan vandaag nog mee aan de wedstrijd en wie weet zet life planner Cynthia Ghysels ook jou op weg naar een gelukkiger leven.

Hoe ervaar jij geluk?
Geluk ervaar ik in alledaagse dingen zoals wandelen met mijn hond in de natuur, lekker en gezond koken, een ritje op de moto met mijn partner en etentjes met vrienden. Daarnaast geniet ik ook enorm van rust. Die heb ik nodig om te herbronnen en om in contact te blijven met mezelf.

Wat is dat ene inzicht dat jou helpt aan de slag te gaan met je eigen geluk?
Geluk zit voor mij in eenvoud en authenticiteit. Leven volgens je eigen tempo en naar wie je echt bent. Ik kan enorm genieten van al het moois dat de natuur heeft te bieden en van diepgaande gesprekken met vrienden. Dat geeft mij echt energie! Echte, warme vriendschappen en een liefdevolle relatie maken mij ontzettend gelukkig.