Over Cynthia Ghysels

Soms weten mensen niet meer wat ze willen in het leven. Ze twijfelen aan hun job en zouden liever een nieuwe weg inslaan, maar ze weten vaak niet hoe. In dat geval kunnen zij rekenen op life planner Cynthia Ghysels (50).

Cynthia is één van de weinige registered life planners in BelgIë. Meer dan ooit gelooft zij dat je door de aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je leven en dat van anderen. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling gaat helemaal terug tot haar jeugdjaren. Op haar 17e werd zij Belgisch kampioen kogelstoten. Na haar studie rechten heeft ze een mooie carrière van 22 jaar gehad bij verschillende bedrijven in de verzekeringswereld. Daar leerde ze dat een sterker inzicht in jezelf leidt naar een sterker leiderschap.

Als alleenstaande moeder met 2 dochters heeft ze ervoor gekozen het leven te leiden dat bij haar past en haar passie helemaal tot uiting te brengen via haar eigen bedrijf. Zij maakt Life Planning, een methode om te ontdekken hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt, praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit.

Op de Geluksblog leert Cynthia de Belgen hoe ze hun geluk in eigen handen kunnen nemen. Als gelukscoach geeft zij tips en reikt zij de middelen aan om de eerste stap naar een gelukkiger leven te zetten. Cynthia helpt Belgen op weg naar een leven vol goesting.

Website Cynthia Ghysels: www.cynthiaghysels.be